bij ons staat jouw
talent centraal

Zoek jij werk en lukt het niet omdat je langdurig werkloos bent, een beperking hebt, weinig opleiding hebt genoten of 50+ bent? Voor ons is dat allemaal niet relevant en zijn we vooral nieuwsgiering naar jouw talenten en je motivatie.

Bij WerksaamBeter krijg je een overeenkomst van minimaal 6 tot 12 maanden. Daarbij kan je rekenen op een vast aantal uren per week, waarbij we streven naar een minimum van 24 uur per week. WerksaamBeter bemiddelt op elk functieniveau dus wat je achtergrond of opleiding ook is, wij bieden mogelijkheden voor iedereen.

succesverhaal

Het unieke concept Bureau Social Return.

–  Dura Vermeer

hoe gaat dit in zijn werk?

het eerste contact

Er zijn diverse manier op met ons in contact te komen. Dit kan via de mail, ons conctacftformulier of door ons te bellen.

stel je aan ons voor

We zijn super nieuwsgierig naar jou. We plannen daarom graag een persoonlijke kennismaking met je in.

beschikbare vacatures

Er zijn altijd een aantal vacatures beschikbaar, maar we vinden samen de juiste positie voor jou.

succesverhaal

Een succesvolle plaatsing is altijd ons doel! We zullen je altijd blijven volgen.

dé succesverhalen

Wil je graag weten hoe het anderen is vergaan na onze bemiddeling of twijfel je nog en heb je nog wat overtuiging nodig? 

Lees de succesverhalen van de kandidaten die je voor gingen.

beschikbare vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde mensen die kansen willen pakken.

Ben jij al langere tijd zonder werk of wellicht op zoek naar een hele andere carrière? Bij WerksaamBeter word je altijd persoonlijk begeleid en denken we mee met jou. Daarnaast ondersteunen we je daar waar het nodig is, bijvoorbeeld op het gebied van opleiding en financiën.

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een gastvrouw of -heer, die op 1 grote locatie in Amsterdam ervoor zorgt dat de keet opgeruimd en schoon is.

Je voert verschillende administratieve handelingen uit. Denk aan facturatie, het opmaken van contracten, het opvoeren van klanten in verschillende CRM systemen, het opvoeren van leasestructuren en je collega’s op de hoogte houden van de status. 

Ben jij een echte regelaar die graag een zichtbare bijdrage wil leveren? Dit is je kans om het sociale gezicht te worden van een maatschappelijk betrokken organisatie!

Je vormt samen met je collega’s hѐt gezicht van de Expo A16. Je zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en de bezoekers een positieve ervaring rijker zijn. Ben jij het dienstverlenende organisatietalent met gastvrije glimlach dat wij zoeken? Dan komen we graag met jou in contact.