Patrick X Mood Media

Patrick is uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van buitenlandse btw en woonplaatsverklaringen.

Vier jaar geleden was Patrick al bijna één jaar werkloos en niet meer de allerjongste. Het vinden van een baan viel dan ook enorm tegen. Patrick kwam in contact met WerksaamBeter. Hij vertelt: “Via Werksaambeter ben ik bemiddeld voor een Finance functie bij Mood Media in Almere. Daar ben ik uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van buitenlandse btw en woonplaatsverklaringen. Inmiddels werk ik ook voor de contractadministratie waar ik diverse procedures mag opzetten en beheren. Heel divers werk met veel verantwoordelijkheid.

“Dan mag je rustig stellen dat iemand altijd meer kan dan dat zijn diploma’s en opgedane ervaring aantonen! Ik heb nog nooit zo’n leuke job en werkgever gehad”, eindigt Patrick trots.

Patrick is Werksaambeter dan ook nog steeds dankbaar voor de bemiddeling. Hij zegt hierover: “Naomi van der Horst is altijd te bereiken om over alles en nog wat te overleggen, of het nu werk is of privé, maakt niet uit. Als ze wat moet uitzoeken of navragen is dat ook prima, het wordt gedaan en je krijgt de informatie terug. Niet alleen tijdens, maar ook nog na het bemiddelingstraject. Daar schort het bij andere bemiddelingsbedrijven weleens aan.”

WerksaamBeter heeft de doelstelling om zoveel mogelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een betaalde baan te helpen. Patrick werkt inmiddels vier jaar voor Mood Media. Naomi van WerksaamBeter: “Wij geloven in de samenwerking met betrokken werkgevers die kansen creëren op de arbeidsmarkt, en wij geloven in de kracht van gemotiveerde werknemers die deze kansen pakken”.