Norma X WijTechniek

“Als mensen mens zit ik helemaal op mijn plek op de afdeling Support bij WijTechniek!”

Norma vertelt: Na 10 jaar ondernemerschap in het MKB wilde ik graag weer op zoek naar een administratieve baan in combinatie met contact met mensen. Als ex-onderneemster en 50+ kwam ik in aanmerking bij Werksaambeter voor bemiddeling voor mensen met afstand op de arbeidsmarkt. Doordat mijn administratieve ervaring op kantoor van voor mijn eigen bedrijf dateerde, kwam ik bij de meeste bedrijven niet door de brievenronde heen en was bemiddeling via Werksaambeter zeer welkom.

Werksaambeter zag in mijn CV mogelijkheden en kansen en heeft het mogelijk gemaakt om mezelf te kunnen presenteren bij WijTechniek. WijTechniek is een opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technisch Installatiebedrijf. Op de afdeling Support heb ik telefonisch en per email contact met de werkgevers die aangesloten zijn bij WijTechniek en houd ik mij bezig met de subsidieregelingen en de daarbij behorende declaraties.  Het contact met klanten en het werken in teamverband op een dynamische afdeling binnen een innoverende organisatie spreekt mij erg aan. Het warme ontvangst van de collega’s, de persoonlijke aandacht en begeleiding bij het inwerken en de informele sfeer binnen het bedrijf heeft er voor gezorgd dat ik mij erg snel op mijn plek, en betrokken, voelde en het werk hierdoor snel kon oppakken.

Het geeft mij een goed gevoel om weer deel uit te maken van de arbeidsmarkt, mijzelf nog volop te kunnen ontwikkelen en nieuwe uitdagingen aan te gaan in een voor mij geheel nieuwe werkomgeving en branche. Ik ben dan ook heel blij dat deze kans mij is geboden!