wij geloven in een persoonlijke aanpak

Direct naar:

onze zienswijze

WerksaamBeter

het team

Samenwerken met WerksaamBeter garandeert de nodige creativiteit als het gaat om (complexe) vraagstukken in een (erkend) professioneel kader.

Zo zijn wij een erkende sociale onderneming en beschikken over een NEN 4400 certificering. Tevens zijn wij geregistreerd in het register van Normering Arbeid en lid van de ABU.

Onze dienstverlening is maatwerk, passend bij de identiteit van onze opdrachtgevers. Of het nu gaat om het werven van kandidaten voor een vacature, het geven van een training of maken van social return beleid, wij gaan graag met jullie aan de slag.

succesverhaal

Het unieke concept Bureau Social Return.

–  Dura Vermeer

onze zienswijze

anders kijken

Er opent een wereld van mogelijkheden als je anders durft te kijken naar mensen en waar hun individuele kracht ligt. Met een open blik, zonder (voor-)oordelen.

talent & motivatie

WerksaamBeter werkt aan een maatschappij waar voor ieder mens geldt dat talent en motivatie bepalend zijn voor je toekomst op de arbeidsmarkt.

verbinding

WerksaamBeter verbindt de belangen van mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie, werkgevers en publieke partijen.

impact

Wij ondernemen vanuit een maatschappelijke missie, impact first, dit is statutair verankerd.

persoonlijk

Wij geloven in een persoonlijke aanpak, of het nu gaat om een organisatie met 1000 medewerkers of 1 werkzoekende, onze dienstverlening is altijd maatwerk.

ontmoet jouw team betrokken specialisten

Naomi van der Horst

Ellen de Boorder

Angela van de Corput

Ben jij het nieuwe gezicht?

Kom bij ons solliciteren!

Marjolijn Jansen

Dorine Lippmann

Arjenne Houdkamp​

Naomi van der Horst
Naomi vertelt: “Door mijn opvoeding en later mijn studie heb ik de tools in handen gekregen om onafhankelijk te zijn." Met de oprichting van Werksaambeter geeft ze invulling aan een filosofie die recht uit haar ondernemershart komt: in Nederland zijn er heel veel mensen met een rugzakje die een kans verdienen op de arbeidsmarkt. Bedrijven spelen daarbij een beslissende rol. Het mooie van dit verhaal is dat de ondernemingen die dit begrijpen, daar zelf succesvoller door worden. Medewerkers raken meer betrokken en gemotiveerd, het ziekteverzuim wordt teruggedrongen. Onze visie: bied iedereen met arbeidsgeschiktheid een eerlijke kans op de arbeidsmarkt, en dus een kans op een betere toekomst.
Marjolijn Jansen
Marjolijn vertelt: “Werken aan een inclusieve samenleving en het verleggen van een steen die bepalend is voor de toekomst van mensen." Ik zie het als een voorrecht dat ik daar met passie mijn werk van mag maken en mijn eigen talenten voor mag inzetten.Het is mijn kracht om mensen en processen in beweging te zetten. Uitdagen voor verandering vanuit een open, oordeelvrije en integere benadering, zonder daarbij verschillende belangen uit het oog te verliezen. Ik heb enorm veel zin om het verschil te maken.
Ellen de Boorder
Ellen vertelt: “Soms komt er iets op je pad, waarvan je denkt YES dit is het. Dat overkwam mij toen ik las voor wie Werksaambeter zich inzet." Ervaringsdeskundige op het gebied van het zoeken naar passend werk. Ik begrijp maar al te goed wat voor moeite men vaak moet doen om weer aan de slag te kunnen. Hoe lastig het ook is, ik ben blijven geloven in mezelf en zeker ook in anderen. Ik bezocht workshops, ging naar bijeenkomsten en heb samen met andere werkzoekenden een groepje gevormd “Samen Sterk voor Werk”. Het stimuleert enorm om samen te kijken naar welke talenten je bezit en elkaar te spiegelen/uit te dagen. Soms kom je dan op hele andere ideeën over welk soort werk bij je past!
Dorine Lippmann
Dorine vertelt: “Wat heb je nodig als gemotiveerde 60+ op zoek naar werk; een kans!" Mijn hele loopbaan heb ik voor en met mensen gewerkt. In alle jaren in de horeca, uitzendbranche, reisbranche en als coach/trainer en therapeute stond klantgericht handelen altijd voorop. Met alle opgedane ervaring kan ik bij WerksaamBeter werkend vanuit dit perspectief zowel de interne collega's, als onze opdrachtgevers en kandidaten goed ondersteunen. Er zijn zoveel mensen met zoveel redenen waarom iemand afstand kan hebben tot de arbeidsmarkt. Daarom is SROI zo belangrijk en kijken vanuit het nu het enige moment wat telt. Kan iemand weer starten en bouwen aan zijn of haar toekomst vanaf vandaag, dan heeft hij of zij morgen een mooi gisteren.
Vorige slide
Volgende slide